Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ελάτε να εγκαταστήσουμε παρέα GNU/Linux στον υπολογιστή σας στο ΕΠΑΛ Πολυγύρου - GNU/Linux Installfest

Το Σάββατο 06/04/2013, στις 10:00 π.μ, στο ΕΠΑΛ Πολυγύρου, οι μαθητές και οι καθηγητές της «Εικονικής Επιχείρησης Πληροφορικής» του σχολείου, με την υποστήριξη του Συλλόγου GreekLUG (Ένωσης Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ) βοηθούν κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει και να εγκαταστήσει την κατάλληλη διανομή GNU/Linux στον υπολογιστή του.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αυτούς που:
  • ο υπολογιστής τους πάει αργά και θέλουν να «ξανανιώσει» χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ. 
  • δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν θέλουν να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για την άδεια χρήσης του Λειτουργικού τους Συστήματος και των εφαρμογών που χρησιμοποιούν. 
  • έχουν βαρεθεί να κολλάνε ιούς. 
  • θέλουν να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, Ελεύθερο και Ανοιχτό Λειτουργικό Σύστημα. 
Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της δράσης: «Ελάττωσε, Επαναχρησιμοποίσε, Ανακύκλωσε εξοπλισμό Πληροφορικής» της Εικονικής Επιχείρησης Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Πολυγύρου.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά) θα υπάρξει σύντομη ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στο περιβάλλον του GNU/Linux και θα λυθούν απορίες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται είναι η καλή σας διάθεση και η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στο: http://greenpcepalpolyg.blogspot.gr/2013/03/gnulinux_23.html μέχρι την Παρασκευή 05-04-2013.

Για περισσότερες πληροφορίες:
  • Για την εκδήλωση, για την Εικονική Επιχείρηση Πληροφορικής και τη δράση «Ελάττωσε, Επαναχρησιμοποίσε, Ανακύκλωσε εξοπλισμό Πληροφορικής» εδώ: http://greenpcepalpolyg.blogspot.com
  • Για τον GreekLUG (Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ) εδώ: http://www.greeklug.gr 
Για επικοινωνία: fkoutsakas@gmail.com, mail@1epal-polyg.chal.sch.gr ή στο 2371022941.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου